2021 - 2022

DatumEventBeschrijving
18 januari 2022Big Improvement Day 2022 De Meest Positieve Dag van Nederland
14 december 2021BID Maatschappelijk HeldengalaOp unieke wijze worden onze maatschappelijke helden uit de gezondheidszorg, onderwijs, sport innovatie en voedingsindustrie geëerd.
4 november 2021BID EducatiedinerDe BID Educatiegroep is een initiatief van Big Improvement Day en bestaat uit bestuurders uit het onderwijs, bedrijfsleven en docenten en stelt zich ten doel om onder leiding van Constantijn van Oranje - Nassau en Ralph van Hessen, positieve veranderingen in het onderwijs te bewerkstelligen.
21 oktober 2021BID AVROTROS Innovatie dinerTijdens het BID AVROTROS Innovatie diner wordt de Nederlandse Innovatie Prijs toegekend aan de Het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland. Het is gebaseerd op de Nederlandse Innovatie Monitor en is een initiatief van het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam.
13 oktober 2021BID Stimuleringsraad lunchTijdens deze lunch komen de CCO's en marketingmedewerkers van het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen samen.
7 oktober 2021BID Stimulerend Leiderschap dinerLeiders van invloedrijke bedrijven komen tijdens dit diner bij elkaar om bruggen te kunnen slaan.
5 oktober 2021BID Adviesraad dinerDe Adviesraad verenigt alle partners en ambassadeurs van de Big Improvement Day. In de Adviesraad zijn het bedrijfsleven, de (semi)overheid en kennisinstellingen vertegenwoordigd.