BID-Magazine

Caesar Groep zet samen met klant trends om tot concrete toepassingen

De ontwikkelingen van nieuwe technologieën als Blockchain en Artificial Intelligence zijn in een verder gevorderd stadium dan de meeste mensen denken. Voor veel organisaties rest dan ook de vraag hoe zij het beste in kunnen spelen op de naderende technologische veranderingen. Caesar Groep helpt organisaties door samen te kijken naar hoe zij de nieuwste technologieën toe kunnen passen binnen hun branche.  “Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen succesvol kunnen zijn als we onze klanten helpen succesvol te zijn,” aldus Marjan Timmer, Manager Business Relations bij Caesar Groep.

In komende jaren zullen de nodige technologische ontwikkelingen plaatsvinden die het dagelijks leven enorm zouden kunnen beïnvloeden. Technologische ontwikkelingen zoals blockchain en Artificial Intelligence zullen niet alleen het dagelijks leven enorm opschudden, maar zullen er ook voor zorgen dat veel beroepen en organisaties een hele andere rol krijgen.  “De tijd waarin computer slimmer zijn dan de mens is nabij. Ik ben weliswaar niet bang dat de mens verdwijnt, maar ik ben er vrijwel zeker van dat de rol van de mens gaat veranderen,” aldus Theo De Wolf, directeur Caesar Experts.

 

Zelfde technologie, verschillende behoeften

De vraag die tegenwoordig bij veel organisaties heerst is dan ook niet of deze ontwikkelingen een impact zullen hebben, maar hoe zij met deze impact om zullen gaan. Daarnaast kan een nieuwe technologie als blockchain of Artificial Intelligence op iedere markt anders van toepassing zijn.  Caesar Groep probeert met haar verschillende formules: Caesar Experts, Garansys, Caesar Overheid en Buurtwelzijn, zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende behoeften van verschillende markten. “Wij willen onze kennis zo concreet mogelijk maken voor onze klanten en voelen als technologiebedrijf de verplichting om dit te doen,” aldus Marjan Timmer.

 

Samen potentie nieuwe technologieën ontdekken

Door de brug te slaan tussen theorie en praktijk, stelt Caesar Groep haar klanten in staat om de kennis om te vormen tot concrete toepassingen. Zo organiseert Caesar Groep innovatieavonden waar haar medewerkers zelf ideeën en innovaties aan elkaar kunnen voorleggen. “Wij als organisatie reserveren een kwart van onze winst voor digitale innovatie. Dit geld gebruiken wij om in de ideeën van onze werknemers te investeren. Op die manier bieden wij hen, en daarmee ook onszelf, de ruimte en mogelijkheid om te groeien,” aldus De Wolf.

Daarnaast organiseert Caesar Groep sessies voor haar klanten waarbij zij, samen met andere klanten, kijken naar wat de trends zijn en hoe deze op hun omgeving van toepassing kunnen zijn. Een recent voorbeeld van een dergelijk sessie, was het ‘Kansen Blockchain voor de Overheid’ event van Caesar Overheid. Bij dit event kwamen verschillende overheidsinstanties bijeen om te kijken op wat voor manier blockchain van toepassing zou kunnen zijn binnen hun branche.

 

Big Improvement Day

De wens om samen succesvol te zijn is ook het fundament onder het partnerschap met de Big Improvement Day (BID). Tijdens de Big Improvement Day komen verschillende partijen uit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven samen om te kijken naar alle positieve ontwikkelingen in Nederland. “Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat wij werken aan mooie dingen voor de toekomst. Door actief samen te werken tijdens de Big Improvement Day, hopen wij dat BID 2018 de start wordt van iets groots,” aldus De Wolf. 

Picture of BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.

Vind ons op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andere nieuwsberichten

Andere nieuwsberichten

Vind ons op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Magda Pattiiha

Leraar van het Jaar SO

Magda Pattiiha is Leraar van het Jaar 2023 voor het gespecialiseerd onderwijs. Haar speerpunt is kansengelijkheid en dat doet ze door aandacht voor het leren leren op school: leerlingen leren hun kennis te verwerken en zijn niet afhankelijk van betaalde bijlessen na schooltijd.  Ook wil ze aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en identiteitsvorming van leerlingen: leraren krijgen handvatten om beter verbinding te maken met leerlingen en samen te kunnen werken vanuit hoge verwachtingen. “Leren lukt pas als je lekker in je vel zit”. 

Pantea Kiani

CEO PanGenix

Pantea Kiani staat symbool voor passie, doorzettingsvermogen en vastberadenheid in de gezondheidszorg. Met meer dan vijf jaar ervaring als apotheker heeft ze een diepgaand inzicht verworven in de essentie van patiëntenzorg. Voor Pantea gaat gezondheidszorg verder dan alleen medicatie; het draait om vertrouwen, geruststelling en empathie.

Haar visie heeft geleid tot de oprichting van PanGenix, een bedrijf dat zich specialiseert in farmacogenetische testen. Deze tests, die het unieke DNA van een individu onderzoeken, bieden artsen en apothekers cruciale informatie over hoe patiënten mogelijk reageren op medicijnen. Door deze kennis kunnen zorgverleners de meest effectieve medicatie en dosering kiezen, wat resulteert in verminderde bijwerkingen en verhoogde behandelingseffectiviteit.

Pantea is een fervent voorstander van het integreren van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg. Ze ziet farmacogenetica als een sleutel tot gepersonaliseerde zorg, waardoor behandelingen nauwkeuriger en effectiever worden. PanGenix, onder haar leiding, streeft ernaar om deze geavanceerde technologie toegankelijk te maken voor iedereen, zodat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

Big Improvement Day 2024

Wilt u de meest positieve dag van het jaar bijwonen? Laat het ons weten, dan nemen wij spoedig contact met u op!

BID Nationaal Innovatiediner 2023

Wilt u het meest innovatieve diner van 2023 bijwonen? Laat uw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met u op!

Gregory Sedoc

Innovatieadviseur Sportinnovator

Katachtig als een jachtluipaard stoof Gregory Sedoc jarenlang over hordes, wat hem drie keer op de Olympische Spelen bracht. Wat hij op én naast de baan overwon, past qua ervaringen niet in een rugzak. De hoogste hordes vormden de uitsluiting van een jaar voor wedstrijden, de blessure op de daaropvolgende Spelen van Londen 2012 en de depressie die nadien het zwarte gat vulde. Gregory  herpakte zich en vond zijn passie op de baan terug, waarna de cirkel rond kwam. Het jongetje dat, wanneer hij de bus naar huis miste, vanaf de basisschool aan het Olympiaplein naar huis rende, eindigde zijn imposante loopbaan op het EK 2016 in het Olympisch Stadion.

Gregory was naast zijn carrière als topsporter jarenlang in dienst bij Defensie. Sinds enkele jaren is hij analist bij de NOS en werkzaam voor de politie. Met zijn Olympische ervaring én militaire discipline weet hij iedere clinic, lezing of symposium te voorzien van extra power. Gregory vertelt op inspirerende wijze zijn verhaal over talentontwikkeling, het verleggen van grenzen, het omgaan met tegenslagen en zijn ervaringen met het meten en gebruiken van data in de sport.

Constantijn van Oranje-Nassau

Special Envoy bij Techleap.nl

Constantijn van Oranje is Special Envoy bij Techleap.nl, een initiatief van de Nederlandse overheid om het Nederlandse tech ecosysteem voor ondernemers te versterken. Techleap.nl richt zich op het verbeteren van toegang tot talent, kapitaal, (nationale en internationale) markten en technologieën voor scaleups.

Constantijn was medeoprichter van StartupFest Europe, nog steeds het grootste start-up-evenement dat ooit in Nederland is georganiseerd. Voorheen was hij kabinetschef van vice-president Neelie Kroes bij de Europese Commissie. Daar was hij verantwoordelijk voor de Digitale Agenda en leidde hij het Brusselse kantoor van de RAND Corporation.

Ook is hij aanjager voor de BID Educatiegroep, Director Digital Technology & Macro Strategy bij Macro Advisory Partners in Londen en New York en Edge Fellow bij Deloitte Centre for the Edge.

Hakan Bulgurlu

CEO Arçelik

Hakan Bulgurlu is een vooraanstaand internationaal zakenman en milieubeschermer. Hij staat aan het hoofd van Arçelik, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van huishoudelijke apparaten, waar hij sinds 2015 CEO is. Arçelik heeft een jaarlijkse omzet van vijf miljard euro, staat genoteerd aan de beurs van Istanbul en haar merken hebben prominente leiderschapsposities op wereldmarkten.


Onder zijn leiderschap heeft Hakan het bedrijf helpen groeien tot een inclusieve, duurzame en verantwoordelijke onderneming. Zijn visie heeft Arçelik veranderd in een industrieleider op de Dow Jones Sustainability Index en het bedrijf werd vijf jaar op rij opgenomen in de FTSE4Good Index. Arçelik is erin geslaagd om klimaatneutraal te worden in wereldwijde productie met eigen CO2-credits, een grote stap en een primeur in de industrie.


Om de inspanningen voor een overgang naar een koolstofarme economie te ondersteunen, sloot hij zich aan bij de High-Level Commission on Carbon Pricing van de Wereldbank. Hakan is lid van de Young Presidents Organization en een van de oprichters van Amstel Dialogues, een CEO rondetafel van Europese leiders die tot doel heeft de snelheid van Europese innovatie te verhogen.