Dinsdag 17 januari 2023

Big Improvement Day 2023

AFAS Circustheater in Scheveningen

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

↑Wie is?↑

Melati Wijsen

Melati Wijsen (geboren 2001) is een Indonesische klimaatactiviste en full-time changemaker.  Ze sprak op de World Ocean Day van de VN, de opening van het World Economic Forum in Davos en in 2019 verscheen haar feature film Bigger Than Us. De meeste impact komt door haar youth empowerment platform, YOUTHTOPIA, wat ze oprichtte in 2020.

Op het hoofdprogramma BID 2023:

Melati Wijsen

Melati Wijsen (geboren 2001) is een Indonesische klimaatactiviste en full-time changemaker. Al sinds haar twaalfde komt ze in actie voor het klimaat, en met groot succes: Bali is vrij van plastic tasjes en er is een verbod op piepschuim en stro. Ze sprak op de World Ocean Day van de VN, de opening van het World Economic Forum in Davos en in 2019 verscheen haar feature film Bigger Than Us. De meeste impact komt door haar youth empowerment platform, YOUTHTOPIA, wat ze oprichtte in 2020.

Partners van BID

FAQ

De Big Improvement Day is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. In 2009 werd de BID daarom bekroond met de Gouden Giraffe. Sindsdien is BID de afgelopen 15 jaar uitgegroeid van één event per jaar, tot hét platform voor ontmoeting, nieuwe ideeën en vooruitstrevende samenwerking tussen de publieke en private sector. Partners van BID – de top van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven, sport, zorg en onderwijs – komen gedurende het jaar meerdere malen samen tijdens Improvement Days om contact te leggen, kennis te delen, visies te tonen en samenwerkingen aan te gaan. Met interesse, optimisme en inzet waarbij samenwerking ten behoeve van duurzaamheid, innovatie, sport, ondernemerschap, educatie, leiderschap en vooruitgang centraal staan. Deze positieve energie wordt voortgezet via de BID beweging en haar partners.

Nee, sinds 2020 en de bijhorende coronapandemie zijn er meerdere themagroepen opgezet. Bij deze kleinere, gefocuste bijeenkomsten staat er één thema centraal; onderwijs, sport, zorg, klimaat, arbeidsmarkt. Tijdens deze events komen relevante actoren uit de sector bijeen om te innoveren, inspireren en nieuwe samenwerkingen te smeden.

Als u partner van de BID wordt, krijgt u toegang tot al onze evenementen, het netwerk en haar leden. Er kan met uw input nieuwe baanbrekende initiatieven worden gelanceerd, waar de BID als springplank fungeert. Tevens kan uw personeel aansluiten bij onze adviesraad- en stimuleringsraadbijeenkomsten, waar de top van het netwerk bijeenkomt. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Partner worden? Klik hier.

Het is natuurlijk mogelijk om bij de BID 2023 aanwezig te zijn, zonder dat u partner bent. Wij verzoeken u in dat geval om dit formulier in te vullen, dan nemen we contact met u op.

Eerdere highlights

Richard Branson (CEO Virgin) - BID 2009
Richard Branson (CEO Virgin Group) - BID 2009
Louis van Gaal (Bondscoach Nederlands Elftal) - BID 2011
Wubbo Ockels (astronaut) - BID 2011
Wubbo Ockels (Astronaut) - BID 2011
Constantijn van Oranje - Nassau (Techleap) - BID 2022
Constantijn van Oranje - Nassau (Techleap) - BID 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste BID-nieuws en interviews!