BID-AVROTROS
Nationaal lnnovatiediner

1 november 2022

Het meest innovatieve evenement van het jaar

Unieke bijeenkomst van innovatieve bedrijven

Op deze avond komen de meest innovatieve bedrijven van Nederland bijeen. Genomineerden, juryleden, partners en derden schuiven aan om Nederland te innoveren en inspireren.

Avondvullend programma vol inspiratie

Tijdens het diner worden de AVROTROS Prijs voor het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland 2022 en de BID Innovatie Awards uitgereikt. Verder wordt er goed genetwerkt, lekker gedineerd en worden er nieuwe samenwerkingsverbanden gesmeden tussen aanwezigen. Kortom: een een nu al onvergetelijke avond.

Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland 2022

Een combinatie van een deskundige vakjury en publiekstemmen benoemen het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland 2022. Het gelukkige bedrijf mag tijdens het BID/AVROTROS Nationaal Innovatiediner de prijs in ontvangst nemen.

BID Innovatie Award

Naast dat de winnaar de prijs voor het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland 2022 ontvangt, wordt er nog een prijs uitgereikt: de BID Innovatie Award. De Big Improvement Days hebben positiviteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Daarom zullen alle negen genomineerde bedrijven dan ook de BID Innovatie Award in ontvangst mogen nemen, om hun fantastische inspanningen en creativiteit te vieren.