De Big Improvement Day vindt plaats in het AFAS Theater in Leusden.

AFAS Theater Leusden

 

Navigatie
Navigatieadres: Inspiratielaan 1, Leusden

Parkeergelegenheid
In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadpalen. Vanuit de parkeerkelder ga je met de lift of de trap naar boven en kom je uit in de ontvangstfoyer van het theater.

Kiss & Ride
Snel iemand voor de deur afzetten? Rij dan langs de ingang van de parkeergarage naar boven naar de Kiss & Ride.

Invalidenplaatsen
Volg na het binnenrijden van de parkeerkelder de blauwe verlichting naar de invalidenparkeerplaatsen. Er zijn 48 plaatsen, verspreid over de 1ste en 2e laag. Ook hier is elektrisch opladen mogelijk.

Laadpalen
De parkeergarage beschikt over 100 laadpalen voor elektrische auto’s. Deze vind je bij binnenrijden direct aan de rechterzijde van zowel de 1ste als de 2e laag. Een plek reserveren is niet mogelijk.

Lopend of met de fiets
Lopend kun je gewoon via de hoofdingang het theater betreden. De fietsenstalling vind je rechts van de ingang naar de parkeergarage. Stal je fiets en loop dan naar de hoofdingang van het theater.

Met het openbaar vervoer
In de spits
Pak lijn 217 om snel vanaf Amersfoort CS naar bedrijventerrein Leusden te komen. Je stapt dan tegenover het AFAS Theater uit. Je dient alleen een stukje om te lopen om de ingang van het theater te bereiken.

Buiten de spits
Buiten de spits brengt Stadsbus 17 je naar bedrijventerrein De Horst.
> Plan je route via 9292.nl