Elke dag beter lesgeven met integratie van technologie

De rol van Edutrainers in de ontwikkeling van leraren
Omdat elk kind goed digitaal onderwijs verdient, heeft Edutrainers een eenvoudig programma ontwikkeld voor leraren! Programma Digitaal didactisch vaardig is afgeleid van de Europese grondslag: Digital Competence Framework for Educators (DigComp Edu).

In deze tijd heb jij als leraar andere vaardigheden nodig om continuïteit van het lesgeven en leren te waarborgen. Dit programma biedt praktische handvatten om jouw digitale didactische vaardigheden te ontwikkelen. We hebben een unieke werkwijze: Alles wat we maken, doen we voor en door het onderwijs. Met behulp van de experts die nog lesgeven, ontwikkelen en verbeteren we continu ons aanbod aan leerblokken en workshops binnen de zes domeinen van het lesgeven. Deze zijn toegespitst op digitale didactiek rondom AVG, Microsoft 365, Google Workspace en Flip je les (apps en tools).

Edutrainers & BID
Als partner van de Big Improvement Day delen we met zeer talentvolle professionals uit onderwijs, bedrijfsleven en publieke sector dezelfde doelen en ambities… Goed onderwijs en gelijke kansen voor elk kind. Door de ontmoetingen binnen de verschillende BID groepen kunnen we samenbouwen aan nog beter toekomstbestendig, duurzaam onderwijs, met positiviteit! Het unieke aan de BID is dat alle facetten van onze maatschappij bijeenkomen zonder concurrentie. Samen werken we aan nog beter onderwijs!

Edutrainers logo