OVER VOTE COMPANY

We zijn volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren, faciliteren en groot maken van verkiezingen. Dat doen we sinds 2010. Voorbeelden van verkiezingen die we in opdracht faciliteren zijn de Clubheld van het Jaar Verkiezing (in opdracht van DPG Media en Rabobank), de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, Club van het Jaar (in opdracht van NOC*NSF en Rabobank). Andere verkiezingen zijn bijvoorbeeld de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied voor het Ministerie van Economische Zaken (bekroond met een Cross Media Award), de Zoover Awards, de Shopping Awards, de Dutch Fitness Awards en de Nederlandse Horeca Prijzen.

 

We kunnen verkiezingen volledig van A tot Z organiseren en zo onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van stemtools en van PR en marketing tot en met een geweldige Award Uitreiking. Onze dienstverlening is modulair, maar altijd full service. We kunnen dus ook alleen specifieke onderdelen van een verkiezing faciliteren, bijvoorbeeld alleen een stemplatform.

 

Kijk voor meer informatie op www.votecompany.nl of neem direct contact op met Marcel Demper, co-founder van Vote Company, via marcel@votecompany.nl  telefoonnummer 06-25244884.