Arne Weverling

Wethouder Ruimtelijke ordening, Bouwen en Wonen, Volkshuisvesting, Arbeidsmigratie, Externe positionering en vestigingsklimaat

Arne Weverling

Arne Weverling is sinds 1 februari 2009 wethouder in de gemeente Westland (www.gemeentewestland.nl), met meer dan 100.000 inwoners de 26e gemeente van Nederland. De Greenport Westland staat wereldwijd bekend als het innovatieve en duurzame centrum van de glastuinbouw met de potentie om de 600 Mega-steden in de wereld te voeden en te voorzien van kennis. Aan de hand voor enkele innovatieve voorbeelden zal Weverling dit tijdens de BID presenteren.

 

Als actieve en energieke generalist zet Arne graag z’n schouders onder complexe zaken met maatschappelijke relevantie. Zijn persoonlijke drijfveer is het slaan van een brug tussen overheid en bedrijfsleven. Voor de keuze voor het openbaar bestuur was Arne Weverling bijna 15 jaar lang actief als ondernemer, als bestuurder en als discussieleider van debatten en congressen. In 2017 doet hij mee aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer namens de VVD en hoopt hij met zijn jarenlange praktijkervaring als ondernemer én als wethouder van de economisch krachtige gemeente Westland het verschil maken voor ondernemend Nederland!