Joris Kuppens

co-founder Matchmaker Zorg

Joris Kuppens

Joris is gefascineerd door de constatering dat in veel organisaties de werkgever zijn medewerkers als het belangrijkste kapitaal bestempeld terwijl in vele gevallen medewerkers het idee hebben dat ze niet voldoende gewaardeerd worden en niet echt kunnen zeggen wat zij ervan vinden.

Hij is geïnteresseerd in hoe mensen functioneren in organisaties en geïnteresseerd in een wereld waarin alle medewerkers ieder besluit "wijs" nemen; wat zou ik doen als het mijn eigen bedrijf zou zijn?

Joris Kuppens (Organization Studies Tilburg University), werkzaam bij Progressional People streeft naar een wereld waarin iedere medewerker fluitend naar het werk gaat. Hij richt zich, met deze wens, met name op de gezondheidszorg; het optimaliseren van de relatie tussen zorgverlener en client. Dit was de basis voor de ontwikkeling van de Matchmaker Zorg waarmee hij in 2015 op het BID-podium stond. Nu is de tijd rijp voor de volgende stap: Semco Style Health Care. Om dit te realiseren is één ingrediënt essentieel: samenwerking.