Dit jaar is er tijdens de Big Improvement Day ook tijd voor een energieboost! Tussen de lezingen door activeert Energy Up de deelnemers tijdens een energizer met koptelefoons. Energy coaches Jochem en Juliette van Hessen nemen je mee in een compleet nieuwe ervaring waarbij de focus ligt op zelfinzicht, creativiteit, connectie en fun. Deze muzikale tour vindt balans tussen theorie en actief bezig zijn en zorgt ervoor dat alle vier de gelukshormonen (dopamine, oxytocine, serotonine en endorfine) door het lijf gaan stromen. Maak je dus alvast klaar voor een gegarandeerde boost van energie en geluk!

Jochem van Hessen, Co-founder Energy Up
Jochem van Hessen is mede-oprichter van vitaliteitsbureau Energy Up. Hij is altijd al gepassioneerd bezig met het maximaliseren van de potentie van zichzelf en de mensen om zich heen. Doelen stellen en hiermee aan de slag gaan ziet Jochem als een must om de beste versie van zichzelf te worden. Deze maximizer stelde voor zichzelf extreme doelen zoals: deelname aan een 10-daagse stilte meditatie, werken bij een grote corporate met een 60-urige werkweek, het beklimmen van de Kilimanjaro en deelname aan marathons en triatlons. Met de oprichting van Energy Up deelt Jochem zijn kennis op het gebied van voeding, sport, rust en omgeving om organisaties en medewerkers energieker en gelukkiger te maken. De aanpak van Energy Up kenmerkt zich door een combinatie van fun, verbinding en vitaliteit om verandering binnen organisaties te creëren.

Juliette van Hessen, Co-founder Energy Up 
Juliette van Hessen, mede-oprichter van vitaliteitsbureau Energy Up, is gelouterd in de sportwereld. Zo won zij goud bij de Maccabiade als hockeyspeler, stond op het speelveld bij het wereldkampioenschap Mudmasters en leerde thaiboksen tussen de Thaise lokalen. Vanuit haar achtergrond als extreme sporter, heeft Juliette ervaren dat er niet alleen gefocust moet worden op lichamelijke fitheid. Rust, omgeving en voeding zijn net zo belangrijk voor het bereiken van je doelen. Hierin een balans vinden is van groot belang voor de mentale en fysieke gezondheid. Met de oprichting van Energy Up wil zij naast haar kennis op het gebied van vitaliteit haar passie voor persoonlijke groei delen met haar omgeving. Ze wil zoveel mogelijk mensen energie geven om te groeien vanuit hun innerlijke kracht en vanuit daar gelukkiger in het leven te staan.