De gemeenten Rotterdam en Den Haag willen bijdragen aan een transparante arbeidsmarkt voor werkzoekenden en werkgevers. HalloWerk brengt hen in contact met elkaar. Doel is om zo veel mogelijk mensen te laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. HalloWerk richt zich vooral op mensen die dat om de een of andere reden nog niet is gelukt. Centraal staan de talenten van deze mensen. HalloWerk biedt hen het overzicht en de middelen om zelf werk te vinden en om gevonden te worden. Dankzij deze zelfservice kunnen overheden zich nog meer richten op mensen die wat meer hulp nodig hebben om werk te vinden.

HalloWerk is het matchingsplatform dat werkzoekenden van gemeenten en werkgevers direct met elkaar in contact brengt. Via zelfservice waar mogelijk en met ondersteuning van de gemeente waar nodig. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld!

Unique (onderdeel van USG People) is sinds de oprichting van het platform Hallo Werk een belangrijke partner. Unique steunt dit mooie platform met hun kennis en expertise, omdat zij heel Nederland aan een betekenisvolle baan willen helpen. Hallo Werk biedt werkgevers dan ook essentiële informatie om mensen in de bijstand aan het werk te krijgen, want de werkzoekenden staan natuurlijk centraal. Hallo Werk helpt hen samen met Unique bij het vinden van de juiste baan.