Sinds 2016 zet de Big Improvement Day zich in voor vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben en dus als statushouder in Nederland mogen blijven. Deze mensen hebben in eigen land een opleiding gevolgd, werkervaring opgedaan en willen nu in ons land een nieuw leven opbouwen. Ze staan te popelen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Dat is goed voor henzelf maar zeker ook voor Nederland dat dit nieuwe arbeidspotentieel goed kan gebruiken.

De gemeente Den Haag doet er dan ook alles aan om deze groep zo snel mogelijk te laten integreren en aan het werk te krijgen. Net als in 2017 en 2018 organiseert de gemeente Den Haag daarom tijdens de Big Improvement Day 2019 het matchmaking-evenement ‘Talenten benutten’.

Deze keer zijn er tijdens dit event niet alleen werkzoekende statushouders aanwezig, maar ook andere werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Talenten Benutten
Staat u als werkgever open voor talentvolle, gemotiveerde statushouders en andere werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt? En heeft uw bedrijf of organisatie vacatures, leerwerkplekken of andere mogelijkheden voor plaatsing? Doe dan mee aan het matchmaking-event Talenten Benutten dat de gemeente Den Haag op dinsdag 15 januari van 10.45 – 12.45 uur organiseert tijdens de Big Improvement Day in het AFAS Circustheater.

Meld u aan
Wilt u meer informatie wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie? En heeft u vacatures of leerwerkplekken voor talentvolle en gemotiveerde statushouders en andere werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich nuttig willen maken voor de Nederlandse samenleving? Neem dan contact met ons op via 070 – 416 16 38 of matchmaking@bigimprovementday.org