Steven van Eijck: Innovatie en Mobiliteit

steven-van-eijck-voorzitter-rai-vereniging

De wereld van de mobiliteit verandert in een hoog tempo. Elektrificatie, big data, circulaire economie en van bezit naar gebruik zijn enkele grote transities die de mobiliteit van vandaag en morgen op zijn kop zetten. De transities gaan gepaard met de ontwikkeling van een groot aantal nieuwe technologieën. De introductie van deze technologieën raakt ook […]

Blake Leeper gaat voor goud

blakeleeper

Vanaf BID 2020 heeft sprinter Blake Leeper nog een half jaar om te trainen voor de Olympische Spelen in Tokio. Afgekickt van een lange cocaïne- en drankverslaving is Leeper (29) vastberaden goud te halen. Dat wordt nog een hele uitdaging. Leeper, geboren zonder benen, wil het namelijk opnemen tegen sprinters mét benen.  

Dorine Burmanje – Voorzitter raad van bestuur Kadaster

d4316-0087-1

De dynamiek van de maatschappij, de markt en de digitale transformatie vragen om vitale en wendbare organisaties. We nemen u in vogelvlucht mee door een wereld van rechtszekerheid, maatschappelijke relevantie en innovatie. U beleeft hoe het Kadaster zich klaarmaakt voor de toekomst.

Mystery guest

0351

We beloven u een onvergetelijke ervaring, meer zeggen we er niet over.   De mystery guest van BID 2016 was Joost Rigter. Tot zijn 26e kon Joost Rigter zien. Vandaag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte Joost binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. […]

Entertainment door Vajèn van den Bosch

anp-tim_douwsma_vajen_van_den_bosch_podium_premiere_grease_0

Nou zijn musicalsterren eerder onder dan boven de 30, maar weinigen zijn er zo jong als Vajèn van den Bosch. Met 17 jaar speelt zij de hoofdrol van Sandy in de musical Grease. Tijdens BID hoort u haar en voelt Charles Groenhuijsen dit veelzijdig entertainment talent aan de tand.