Inzetten voor een veiliger Nederland

Inzetten voor een veiliger Nederland

Word onderdeel van de BID Cybersecurity werkgroep

Als partner van de BID krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van experts uit zowel de publieke als private sector en kunt u deelnemen aan bijzondere evenementen op het gebied van huidig relevante thema’s.

Partners van de BID Cybersecurity Werkgroep

Waarom BID Cybersecurity?

Dit unieke evenement behandelt niet alleen technologische risico's, maar gaat ook dieper in op bredere uitdagingen zoals misbruik van IoT-apparaten, zorgen over privacy en ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie bij het gebruik van cloud computing. Daarnaast biedt de Security Day een platform voor bredere discussies over maatschappelijke vraagstukken, zoals de impact van automatisering en AI-gedreven systemen op werkgelegenheid, ethiek, privacy en economische verdeling. Hier kunt u de uitdagingen bespreken en nadenken over de verantwoorde inzet van nieuwe technologieën.

Stap binnen in een inspirerende omgeving waar het bedrijfsleven, de media, onderwijs en overheidsinstellingen samenkomen om de uitdagingen en kansen van nieuwe technologieën te bespreken. Tijdens de BID Security Day kunt u niet alleen waardevolle contacten leggen, maar ook uw kennis delen en concrete stappen zetten om de cyberweerbaarheid van Nederland te versterken.

Danny Tumbwebaze

Teamlead Cybersecurity

Achtergrond: Masters Degree in Crisis & Security Management en Screening Operations Analyst bij Adyen.

Aan de BID Cybersecurity werkgroep wordt nog hard gewerkt

Nieuwsgierig? Meld u aan om op de hoogte te blijven!