BID Nationaal Innovatiediner 2023

Hét diner voor inspirators en innovators

ezk_logo-removebg
AVROTROS

Innovatie Prijs 2023

Tijdens de avond wordt de winnaar van Het Meest Innovatieve Bedrijf van Nederland bekendgemaakt.

Conferentie Ministerie van EZK

Neem deel aan een conferentie georganiseerd door de Topsector Creatieve Industrie en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Netwerken en matchmaken

Netwerk en diner met de top van de publieke en private sector, het onderwijs, de sportwereld en de media.

Bent u klaar voor een avond vol inspiratie en innovatie?

Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de uitreiking van de prestigieuze Nederlandse Innovatieprijs. Deze prijs wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in innovatie, duurzaamheid, leiderschap, samenwerking en marktpositie. Onze zorgvuldig samengestelde jury, onder leiding van Prof. dr. Henk W. Volberda van de Universiteit van Amsterdam, heeft met grote aandacht de genomineerden geselecteerd. Wat deze avond nog specialer maakt, is dat de uitreiking van de Innovatieprijs wordt opgenomen door AVROTROS en op 24 oktober wordt uitgezonden tijdens het spraakmakende televisieprogramma ‘De Wereld van Morgen’.


Maar dat is nog niet alles! Tijdens het BID Nationaal Innovatiediner staat niet alleen de Innovatieprijs, maar ook netwerken en matchmaking centraal. Immers: innovatie gedijt bij samenwerking, en daarom moedigen we u aan om tijdens deze avond waardevolle contacten te leggen. Deze contacten kunnen van onschatbare waarde zijn voor u en uw relaties. We garanderen dat u volgens de BID-gedachte huiswaarts keert met minstens één waardevol idee, één nieuw contact en één concrete actie. Kortom, een avond vol onmisbare interacties die uw innovatieve reis naar de toekomst zullen verrijken.

Bij zijn?

Wilt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de BID en hét evenement voor innovators en inspirators meemaken? Dat kan! Maak gebruik van deze unieke kans en sluit u aan bij de grootste verbinder van Nederland

Big Improvement Days:
De grootste verbinder van Nederland

Trots zijn op wat goed gaat is niet vanzelfsprekend in ons land. De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen.

Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar.

 

Al 16 jaar impact

De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan. Al na de eerste editie werd de BID uitgeroepen tot Het Meest Effectieve Zakelijke Event van het jaar en bekroond met de Gouden Giraffe.

Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact worden gebracht. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leid tot verbetering. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, baanbrekende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking.

Big Improvement Day, 14 december 2021. Foto Marco De Swart
BID 2020-Jorn Baars-5E3A0970