You are here:

Interview Hans van der Kooij oprichter Caesar Groep

BID heeft zich de afgelopen jaren omringd met een netwerk van personen die hun visies en netwerk delen om support te geven aan BID. Hans van der Kooij, oprichter van de Caesar Groep is één van de partners van het eerste uur. 

De organisatie van BID prijst zichzelf gelukkig met de vele partners die zich die aan de bakermat hebben gestaan van de Big Improvement Day. De jarenlange betrokkenheid, enthousiasme en steun van onze partners zorgt ervoor dat het evenement is uitgegroeid tot een uniek platform waar de publieke en private sector daadwerkelijk de handen ineen slaan en met bevlogenheid en lef de toekomst van Nederland vorm geven.

Samenwerken is hét talent van Nederland
Talent: hoe maak je hier gebruik van binnen je bedrijf en hoe implementeer je het? Marketing Tribune vroeg het aan Hans van der Kooij.
Lees hier het volledige interview.