You are here:

Doorbraak samenwerking

Op 25 oktober krijgt de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven nog meer gestalte. Het Reuring!Café, een luchtige talkshow over serieuze zaken van, voor en door ambtenaren, zal dan geheel in het teken staan van BID. Het doel is om optimale samenwerking tussen ministeries, regionale overheid, zelfstandige bestuursorganisaties en bedrijfsleven te realiseren. Mark Frequin, directeur-generaal Bereikbaarheid bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, treedt op als gastheer.

‘’Ik hoop op een stevig debat tussen topmensen uit de overheid en het bedrijfsleven over wat hen scheidt en bindt. Maakt taal, cultuur of belangen het moeilijk om over grenzen samen te werken? Welke bruggen kunnen worden geslagen? Directheid en duidelijkheid in het gesprek over enerzijds het niet vanzelfsprekende van samenspraak en anderzijds het belang van elkaars taal spreken.’’