You are here:

BN’ers in strijd voor BID Positivity Award

Tijdens een feestelijk diner aan de vooravond van de dertiende editie van de Big Improvement Day wordt op 20 januari 2020 in het AFAS Circustheater in Den Haag voor de tweede keer de BID Positivity Award uitgereikt aan de meest positieve BN’er van Nederland. Nadat Ali B er vorig jaar met de winst van door ging, zijn nu Duncan Laurence, Johnny de Mol, Marcel Boekhoorn, Rutger Bregman en Beau van Erven Dorens in de race. 

Om positiviteit en initiatieven voor verbetering van bekend Nederland aandacht te geven en te boosten, is vorig jaar de BID Positivity Award in het leven geroepen. De BN’er die zich het meest heeft weten te onderscheiden op het gebied van positiviteit, maatschappelijke impact en voorbeeldgedrag wordt hiermee in het zonnetje gezet. Dit jaar selecteerde de jury* met als voorzitter de winnaar van 2019, Ali B, op basis van input van hun achterban, eigen kennis en inzicht de kansmakers voor 2020: Duncan Laurence, Johnny de Mol, Marcel Boekhoorn, Rutger Bregman en Beau van Erven Dorens. 

And the winner is..
De afgelopen maanden heeft men op hun favoriet kunnen stemmen met een stemmingsmodule die door de Vote Company speciaal is ontwikkeld voor deze award. In combinatie met het oordeel van de jury (50/50) wordt de winnaar geselecteerd en op de avond van 20 januari bekroond met de Positvity Award.