You are here:

Koninklijke De Heus Winnaar Familiebedrijven award

Familiebedrijven vormen samen een belangrijke motor van de Nederlandse economie en nemen bovendien vaak een bijzondere positie in hun regio in. De Stichting Familie Onderneming looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. 

De Koninklijke De Heus is in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Maxima gekroond tot ‘Familiebedrijf van het Jaar 2015’. Ondernemer John Fentener van Vlissingen maakte dit bekend op 24 juni jl. tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award 2015 in De Nieuwe Kerk te Den Haag. 

De jury prijst de leverancier van nutritionele producten voor dieren om zijn duurzaam geproduceerde voedingsproducten, efficiëntie en technologische vooruitstrevendheid in productinnovatie. 

Over Stichting Familie Onderneming
De Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG.

Kijk voor meer informatie op www.familiebedrijvenaward.nl.