You are here:

Zoektocht naar The Next Einstein in NL start bij BID

Voormalig Apple-executive Jeff Martin is één van de initiatiefnemers van een groot, internationaal Einstein-project waarmee in 2016 wereldwijd het 100-jarig jubileum van Einstein’s algemene relativiteitstheorie luister bij wordt gezet. Het project behelst o.a. de zoektocht naar The Next Einstein, de bouw van een Einstein-museum in Jeruzalem, de productie van een 3D Imax-film en een Dinner of the Century met 100 geniale denkers in het vermaarde Smithsonian Institution in Washington. 

Startschot zoektocht naar The Next Einstein in Nederland
Tijdens BID zal Jeff Martin als keynote-speaker ingaan op het talent van Einstein, het belang van zijn gedachtegoed en hij zal tevens het startschot geven voor de zoektocht naar The Next Einstein in Nederland. Jeff Martin werkte 10 jaar bij Apple, waarvan 6 jaar als Head of the Global Entertainment and Multimedia Division. Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.thenexteinstein.com.

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.