You are here:

Terugblik op het BID Adviesraaddiner

In de aanloop naar de negende Big Improvement Day vlogen de plannen, ideeën en ‘eyeopeners’ over tafel bij een diner voor de BID adviesraad in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar op 29 september jl. Bekend werd gemaakt dat het AFAS Circustheater opnieuw de locatie is van BID 2016 waar het overkoepelende thema ‘talent’ is. 

Een greep uit de aanwezigen
Bij het adviesraaddiner waren o.a. aanwezig: AFAS Circustheaterdirecteur Kassandra Domisse, Directeur Lotte de Bruijn van brancheorganisatie Nederland ICT, CEO Dick Sluimers van pensioenorganisatie APG, Staatsloterijtopman Frans van Steenis, President Martin van Pernis van ingenieursvereniging KIVI, AvroTros directeur Eric van Stade, Investeerder Koos Tesselaar en directievoorzitter Henk Broeders van de Jaarbeurs en vele anderen. Deze kopstukken uit het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheid werken samen aan de Big Improvement Day.

De avond in Kasteel de Wittenburg barstte van de energie en inspiratie. We kunnen zeggen dat iedereen met zeker één idee, één contact en één actie naar huis is gegaan! 

Nieuwsgierig wie er verbonden is aan BID?
Bekijk hier het overzicht van de adviesraadleden die aan de Big Improvement Day zijn verbonden.