You are here:

BID Personality Awards Hans van der Kooij, John Fentener van Vlissingen en Dick Sluimers

Tijdens een bijeenkomst van de Adviesraad van de Big Improvement Day zijn dinsdagavond 29 september drie BID Personality Awards uitgereikt aan John Fentener van Vlissingen (president-commissaris BCD Group), Hans van der Kooij (DGA Caesar Groep) en Dick Sluimers (bestuursvoorzitter APG Groep). 

John Fentener van Vlissingen, Hans van der Kooij en Dick Sluimers hebben aan de bakermat gestaan van de Big Improvement Day en hun jarenlange betrokkenheid, enthousiasme en steun hebben ervoor gezorgd dat het evenement is uitgegroeid tot een uniek platform waar de publieke en private sector daadwerkelijk de handen ineen slaan en met bevlogenheid en lef de toekomst van Nederland vorm geven.

De Big Improvement Day is een jaarlijks evenement waar sinds 2008 de top van de Nederlandse overheid, bedrijfsleven, wetenschap en media elkaar op de derde dinsdag in januari ontmoeten, de krachten bundelen en vernieuwende samenwerkingen aangaan. De Big Improvement Day geeft een jaarlijkse statusupdate van de BV Nederland en heeft als doel een beeld te geven van wat er goed gaat in ons land en wat er door samenwerking allemaal nog beter kan.

De negende editie van de Big Improvement Day vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 in het AFAS Circustheater in Den Haag. Het thema van deze negende editie is ‘Talent’.