You are here:

Thema BID 2016: Talent

We kijken met veel energie vooruit naar de derde dinsdag in 2016. Het thema van de volgende editie is Talent. Talent is naar onze mening het sleutelwoord voor succes. Het is vaak de noodzakelijke randvoorwaarde voor het positieve geluid dat we samen jaarlijks op de derde dinsdag van januari laten horen.

Talent leeft zowel in het bedrijfsleven, als bij overheidinstanties. Het heeft een grote invloed op het behalen van doelen, efficiënte bedrijfsvoering, aantrekkelijk werkgeverschap en bevlogen medewerkers. Talent is nodig om innovatieve ideeën aan te sporen en te realiseren. Iedereen is er mee bezig en erkent het: talent is hét thema van nu.

U heeft er vast ook een mening over. We praten erover door op de derde dinsdag van januari. 

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.