You are here:

Aandacht voor Kroonredes

De Kroonredes zijn traditiegetrouw een bijzonder programmaonderdeel tijdens de Big Improvement Day. En genereren jaar in jaar uit weer de nodige media-aandacht. Dit jaar beet Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel, de spits af.  Later die dag gevolgd door NOS directeur Jan de Jong.  Beide Kroonredes resulteerden in publicaties in landelijke media, o.a. in de Financiële Telegraaf en NU.nl.

Zuiderwijk: ‘Overheid moet zelfstandige meer gaan steunen’
Zuiderwijk: “de overheid en het bedrijfsleven moeten zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) veel meer steunen in hun ondernemerschap, zodat zij kunnen doorgroeien tot kleine ondernemingen.  Die oproep deed bestuursvoorzitter Claudia Zuiderwijk van de Kamer van Koophandel (KvK).
Lees het volledige artikel in DFT

De Jong: ‘samenwerking NOS met commerciële partijen'
NOS-directeur Jan de Jong wil dat de NOS en commerciële partijen intensief gaan samenwerken. De Jong sprak in zijn Kroonrede op de Big Improvement Day 2016 over de rol van de publieke omroep en de verhouding tussen de politiek en media.
Lees het volledige artikel op NU.nl

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.