You are here:

Veel animo voor de mediatraining en sprekerstips

“Wie wil er een mediatraining krijgen bij ons op kantoor?’’
De vingers gingen de lucht in toen Ralph van Hessen het aanbod van ‘zijn’ BID Cadeaubon prijs gaf. Ruim 40 aanmeldingen kwamen er binnen voor de BID Media Masterclass die op donderdag 18 februari plaatsvond.

Speechen en overtuigend leren spreken
Charles Groenhuijsen en Sandra Schuurhof gaven samen met Ralph van Hessen een media- en sprekerstraining. In deze masterclass lag de nadruk op het intensief trainen van interviewvaardigheden voor radio, tv en schrijvende pers. In een kleine groep gingen de twee ervaren journalisten, aan de slag met de verschillende soorten interviews. Met veel enthousiasme werden de deelnemers opgeleid tot vertolkers van een geloofwaardige boodschap.