You are here:

8 redenen waarom jij naar #BID18 moet gaan!

Op 16 januari 2018 zal het AFAS Circustheater opnieuw het podium bieden aan de Big Improvement Day. Al 11 jaar lang is de Big Improvement Day de meest positieve dag van het jaar waarop overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samenkomen om te bespreken wat er goed gaat in Nederland. Maar waarom zou jij er ook bij moeten zijn? Hier volgen 8 bestuurders die jou vertellen waarom jij de aankomende editie van de Big Improvement Day absoluut niet mag missen!

 

Inspireren

De BID is ieder jaar een feest van inspiratie waar altijd mooie nieuwe sprekers komen met geweldige ideeën om het in 2018 net even beter te doen.

Bas van der Veldt (CEO bij AFAS Software)

 

Succesvolle parels

Voor mij is de BID altijd een dag waarbij vanuit onverwachte hoek pareltjes tevoorschijn komen als het gaat om het succesvol zijn van Nederland.

Reinier Castelein (Voorzitter Vakbond De Unie)

 

Type mens

Wij voelen ons tot de BID aangetrokken door het type mens dat aanwezig is, de onderwerpen die besproken worden en de gedrevenheid om deze ideeën tot uitvoering te brengen.

Hemradj Badloe (Directeur B2-Cleaning)

 

Samenwerkingen

Bij BID val je van je stoel van de samenwerkingen en de acties en ideeën die daaruit komen!

Theo de Wolf (Directeur Caesar Experts)

 

Ideeën omzetten tot acties

Het mooie aan de BID is dat het gesprek ook daadwerkelijk wordt omgezet in acties en er nieuwe initiatieven tot stand komen.

Laurens Hoekstra (CSO bij VIM Group en schrijver ‘Future Proof Your Brand’)

 

Aanpakken maatschappelijke uitdagingen

Bij de BID worden onderwerpen besproken die kansen opleveren om de maatschappelijke uitdagingen van nu en de toekomst op te lossen.

Mark Bressers (Ministerie van Economische Zaken)

 

Samenkomen overheid en bedrijfsleven

De BID is een dag waarop het begrip en respect tussen overheid en bedrijfsleven groter wordt en er geen ruimte is voor negativiteit.

Dorine Burmanje (Kadaster)

 

Positiviteit

De Big Improvement Day is bijzonder omdat het de meest positieve dag van het jaar is. Iedereen gaat weg met één idee, één contact en één actie.

Ralph van Hessen (Initiatiefnemer Big Improvement Day)

 

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.