You are here:

BID 2020: Eerste programmaraad lunch

Afgelopen maandag, 16 september, vond de eerste programmaraad voor BID 2020 plaats, traditiegetrouw in Kasteel de Wittenburg.  Een lunch die in teken stond van netwerken, elkaar helpen en natuurlijk sparren over de invulling van het programma voor de komende BID-editie. Nadat de 32 leden van programmaraad, waaronder leden uit het bedrijfsleven en van de overheid en de vier kinderen van Ralphaan de tafels hadden plaats genomen, volgde een voorstelronde. 

 

Vervolgens werd de lunch officieel ingeluid met een video over de BID, wat een impressie gaf van 12 jaar BID  en vertelde initiatiefnemer Ralph over de recente ontwikkelingen:

– Tijdens de BID 2020 zal het platform gelinkt worden aan de belastingdienst, om te innoveren.Hierop wordt dieper ingegaan tijdens de BID 2020.

– Ook zal buitengewoon adviseur Mark Frequin de BID gebruiken om duurzame mobiliteit te stimuleren.Hierop wordt dieper ingegaan tijdens de BID 2020.

– De RAI is partner geworden van de BID.

– Tijdens BID 2020 zullen maar liefst 800 man aanwezig zijn.

– Wederom zal de BID Positivity Award worden uitgereikt aan de meest positieve persoon van Nederland. Vorig jaar nam Ali B de prijs in ontvangst. 

 

Na de eerste gang, een heerlijke soep, werd aan de leden gevraagd welke spreker(s) zij graag op het BID-podium zouden willen zien, of zij ideeën hadden voor sidesessies en wie in hun ogen in aanmerking moest komen voor de Positivity Award. Tijdens het hoofgerecht hadden de vijf tafels de tijd om dit met elkaar te bespreken, waarna iedere tafel haar suggesties presenteerde. Van Leonardo Di Caprio tot Mark Rutte. Kortom: genoeg namen werden genoemd waarover verder beraad zal zijn. De lunch werd afgesloten met de welbekende BID cadeaubon, waarbij leden elkaar een cadeau doen, zoals een meeloop dag, advies, een bedrijfscultuur check, en een businessplananalyse.  Vol enthousiasme en uitkijkend naar de 3dinsdag van januari vertrok iedereen naar huis.