You are here:

Tommie Steens als nieuwe COO van de Big Improvement Day

Let me introduce you: Tommie Steens! Deze teamspeler voetbalt al 10 jaar voor HVV in het eerste elftal. De laatste jaren wist hij als spits precies waar hij in het speelveld moest excelleren om doeltreffend te werk te gaan. Vanaf februari 2020 speelt hij op Champions League niveau bij de BID en scoort hij sindsdien als COO dagelijks zijn punten.  Zijn doel? De BID 2021 naar een hoger niveau brengen. Hoe? Door zijn optimistische en vrolijke kijk op het leven te combineren met een hands-on aanpak en zich to the max in te zetten. Lees hieronder meer.


Hoe ben je Chief Operating Officer van de Big Improvement Day geworden? 

Afgelopen februari, op een maandagochtend, ging ik naar de sportschool. Daar liep ik Ralph van Hessen tegen het lijf, de oprichter van de Big Improvement Day. Ralph en ik kennen elkaar en we raakten aan de praat. Ik vertelde wat mij bezig hield en wat ik met mijn leven wilde, 2 seconden later bood Ralph mij een baan aan. Mocht ik op die aanbieding in willen gaan moest ik hem later in de week opbellen. Direct de volgende ochtend belde ik Ralph om te zeggen dat hij de champagne koud kon zetten. Twee dagen na onze ontmoeting in de sportschool is onze samenwerking begonnen. 


Wat is je rol binnen de Big Improvement Day? 

Mijn rol is heel divers. Naast het uitvoeren van de dagelijkse operationele activiteiten probeer ik hier nog meer structuur aan te brengen. Daarnaast denk ik mee over invullingen van de BID en lever ik een actieve bijdrage in de samenwerking met partners. De afwisselende taken maken het werk erg leuk en uitdagend.


Waarom ben je de geschikte persoon hiervoor? 

Tijdens het voetballen heb ik gemerkt dat ik een echte teamspeler ben die alles voor zijn teamgenoten over heeft. Deze aanpak zet ik ook in bij het organiseren van de Big Improvement Day. Daarnaast sta ik positief in het leven, ben ik altijd vrolijk en vind ik het prettig om samenwerking te stimuleren. Zodoende kan ik nu mijn persoonlijke kwaliteiten benutten in het werkende leven. 


Wat ga je zelf uit de Big Improvement Day proberen te halen? 

Ik ben zelf nog nooit bij de Big Improvement Day aanwezig geweest. Nu ik de afgelopen maanden merk wat de BID is, vind ik het jammer dat ik niet eerder betrokken ben geraakt. Ik heb gemerkt dat de BID een ongelofelijke inspirerende dag is, die veel indruk op mensen achterlaat. Niet alleen op de dag zelf, maar ook gedurende de rest van het jaar organiseert BID allerlei activiteiten. Ik vind het leuk dat ik nu mijn steentje kan bijdragen aan dit fantastische evenement en ik kijk er naar uit om BID 2021 voor de eerste keer mee te maken. 


Wat is je levensmotto? 

Ik leef op dit moment niet bij één levensmotto. Wel vind ik het bijzonder om mee te maken hoe positief Ralph in het leven staat. Uit elke tegenslag haalt hij het positieve en dit is iets wat ik ook altijd probeer te doen. Positiviteit en optimisme zijn wel twee woorden die uiteindelijk dicht in de buurt van mijn levensmotto zullen zitten.