Tommie Steens als nieuwe COO van de Big Improvement Day

Let me introduce you: Tommie Steens! Deze teamspeler voetbalt al 10 jaar voor HVV in het eerste elftal. De laatste jaren wist hij als spits precies waar hij in het speelveld moest excelleren om doeltreffend te werk te gaan. Vanaf februari 2020 speelt hij op Champions League niveau bij de BID en scoort hij sindsdien als COO dagelijks zijn punten.  Zijn doel? De BID 2021 naar een hoger niveau brengen. Hoe? Door zijn optimistische en vrolijke kijk op het leven te combineren met een hands-on aanpak en zich to the max in te zetten. Lees hieronder meer.


Hoe ben je Chief Operating Officer van de Big Improvement Day geworden? 

Afgelopen februari, op een maandagochtend, ging ik naar de sportschool. Daar liep ik Ralph van Hessen tegen het lijf, de oprichter van de Big Improvement Day. Ralph en ik kennen elkaar en we raakten aan de praat. Ik vertelde wat mij bezig hield en wat ik met mijn leven wilde, 2 seconden later bood Ralph mij een baan aan. Mocht ik op die aanbieding in willen gaan moest ik hem later in de week opbellen. Direct de volgende ochtend belde ik Ralph om te zeggen dat hij de champagne koud kon zetten. Twee dagen na onze ontmoeting in de sportschool is onze samenwerking begonnen. 


Wat is je rol binnen de Big Improvement Day? 

Mijn rol is heel divers. Naast het uitvoeren van de dagelijkse operationele activiteiten probeer ik hier nog meer structuur aan te brengen. Daarnaast denk ik mee over invullingen van de BID en lever ik een actieve bijdrage in de samenwerking met partners. De afwisselende taken maken het werk erg leuk en uitdagend.


Waarom ben je de geschikte persoon hiervoor? 

Tijdens het voetballen heb ik gemerkt dat ik een echte teamspeler ben die alles voor zijn teamgenoten over heeft. Deze aanpak zet ik ook in bij het organiseren van de Big Improvement Day. Daarnaast sta ik positief in het leven, ben ik altijd vrolijk en vind ik het prettig om samenwerking te stimuleren. Zodoende kan ik nu mijn persoonlijke kwaliteiten benutten in het werkende leven. 


Wat ga je zelf uit de Big Improvement Day proberen te halen? 

Ik ben zelf nog nooit bij de Big Improvement Day aanwezig geweest. Nu ik de afgelopen maanden merk wat de BID is, vind ik het jammer dat ik niet eerder betrokken ben geraakt. Ik heb gemerkt dat de BID een ongelofelijke inspirerende dag is, die veel indruk op mensen achterlaat. Niet alleen op de dag zelf, maar ook gedurende de rest van het jaar organiseert BID allerlei activiteiten. Ik vind het leuk dat ik nu mijn steentje kan bijdragen aan dit fantastische evenement en ik kijk er naar uit om BID 2021 voor de eerste keer mee te maken. 


Wat is je levensmotto? 

Ik leef op dit moment niet bij één levensmotto. Wel vind ik het bijzonder om mee te maken hoe positief Ralph in het leven staat. Uit elke tegenslag haalt hij het positieve en dit is iets wat ik ook altijd probeer te doen. Positiviteit en optimisme zijn wel twee woorden die uiteindelijk dicht in de buurt van mijn levensmotto zullen zitten.

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.

Andere nieuwsberichten

Vind ons op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andere nieuwsberichten

Vind ons op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Magda Pattiiha

Leraar van het Jaar SO

Magda Pattiiha is Leraar van het Jaar 2023 voor het gespecialiseerd onderwijs. Haar speerpunt is kansengelijkheid en dat doet ze door aandacht voor het leren leren op school: leerlingen leren hun kennis te verwerken en zijn niet afhankelijk van betaalde bijlessen na schooltijd.  Ook wil ze aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en identiteitsvorming van leerlingen: leraren krijgen handvatten om beter verbinding te maken met leerlingen en samen te kunnen werken vanuit hoge verwachtingen. “Leren lukt pas als je lekker in je vel zit”. 

Pantea Kiani

CEO PanGenix

Pantea Kiani staat symbool voor passie, doorzettingsvermogen en vastberadenheid in de gezondheidszorg. Met meer dan vijf jaar ervaring als apotheker heeft ze een diepgaand inzicht verworven in de essentie van patiëntenzorg. Voor Pantea gaat gezondheidszorg verder dan alleen medicatie; het draait om vertrouwen, geruststelling en empathie.

Haar visie heeft geleid tot de oprichting van PanGenix, een bedrijf dat zich specialiseert in farmacogenetische testen. Deze tests, die het unieke DNA van een individu onderzoeken, bieden artsen en apothekers cruciale informatie over hoe patiënten mogelijk reageren op medicijnen. Door deze kennis kunnen zorgverleners de meest effectieve medicatie en dosering kiezen, wat resulteert in verminderde bijwerkingen en verhoogde behandelingseffectiviteit.

Pantea is een fervent voorstander van het integreren van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg. Ze ziet farmacogenetica als een sleutel tot gepersonaliseerde zorg, waardoor behandelingen nauwkeuriger en effectiever worden. PanGenix, onder haar leiding, streeft ernaar om deze geavanceerde technologie toegankelijk te maken voor iedereen, zodat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

Big Improvement Day 2024

Wilt u de meest positieve dag van het jaar bijwonen? Laat het ons weten, dan nemen wij spoedig contact met u op!

BID Nationaal Innovatiediner 2023

Wilt u het meest innovatieve diner van 2023 bijwonen? Laat uw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met u op!

Gregory Sedoc

Innovatieadviseur Sportinnovator

Katachtig als een jachtluipaard stoof Gregory Sedoc jarenlang over hordes, wat hem drie keer op de Olympische Spelen bracht. Wat hij op én naast de baan overwon, past qua ervaringen niet in een rugzak. De hoogste hordes vormden de uitsluiting van een jaar voor wedstrijden, de blessure op de daaropvolgende Spelen van Londen 2012 en de depressie die nadien het zwarte gat vulde. Gregory  herpakte zich en vond zijn passie op de baan terug, waarna de cirkel rond kwam. Het jongetje dat, wanneer hij de bus naar huis miste, vanaf de basisschool aan het Olympiaplein naar huis rende, eindigde zijn imposante loopbaan op het EK 2016 in het Olympisch Stadion.

Gregory was naast zijn carrière als topsporter jarenlang in dienst bij Defensie. Sinds enkele jaren is hij analist bij de NOS en werkzaam voor de politie. Met zijn Olympische ervaring én militaire discipline weet hij iedere clinic, lezing of symposium te voorzien van extra power. Gregory vertelt op inspirerende wijze zijn verhaal over talentontwikkeling, het verleggen van grenzen, het omgaan met tegenslagen en zijn ervaringen met het meten en gebruiken van data in de sport.

Constantijn van Oranje-Nassau

Special Envoy bij Techleap.nl

Constantijn van Oranje is Special Envoy bij Techleap.nl, een initiatief van de Nederlandse overheid om het Nederlandse tech ecosysteem voor ondernemers te versterken. Techleap.nl richt zich op het verbeteren van toegang tot talent, kapitaal, (nationale en internationale) markten en technologieën voor scaleups.

Constantijn was medeoprichter van StartupFest Europe, nog steeds het grootste start-up-evenement dat ooit in Nederland is georganiseerd. Voorheen was hij kabinetschef van vice-president Neelie Kroes bij de Europese Commissie. Daar was hij verantwoordelijk voor de Digitale Agenda en leidde hij het Brusselse kantoor van de RAND Corporation.

Ook is hij aanjager voor de BID Educatiegroep, Director Digital Technology & Macro Strategy bij Macro Advisory Partners in Londen en New York en Edge Fellow bij Deloitte Centre for the Edge.

Hakan Bulgurlu

CEO Arçelik

Hakan Bulgurlu is een vooraanstaand internationaal zakenman en milieubeschermer. Hij staat aan het hoofd van Arçelik, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van huishoudelijke apparaten, waar hij sinds 2015 CEO is. Arçelik heeft een jaarlijkse omzet van vijf miljard euro, staat genoteerd aan de beurs van Istanbul en haar merken hebben prominente leiderschapsposities op wereldmarkten.


Onder zijn leiderschap heeft Hakan het bedrijf helpen groeien tot een inclusieve, duurzame en verantwoordelijke onderneming. Zijn visie heeft Arçelik veranderd in een industrieleider op de Dow Jones Sustainability Index en het bedrijf werd vijf jaar op rij opgenomen in de FTSE4Good Index. Arçelik is erin geslaagd om klimaatneutraal te worden in wereldwijde productie met eigen CO2-credits, een grote stap en een primeur in de industrie.


Om de inspanningen voor een overgang naar een koolstofarme economie te ondersteunen, sloot hij zich aan bij de High-Level Commission on Carbon Pricing van de Wereldbank. Hakan is lid van de Young Presidents Organization en een van de oprichters van Amstel Dialogues, een CEO rondetafel van Europese leiders die tot doel heeft de snelheid van Europese innovatie te verhogen.