You are here:

Even voorstellen: vakjury NU.nl Start-up Award

 

Graag presenteren wij u de vakjury van de NU.nl Start-up Award. Van links naar rechts: Ralph van Hessen (Winkelman Van Hessen), Claudia Zuiderwijk (KvK), Merien ten Houten (Leapfunder, e52), Joris van Heukelom (Makerstreet), Gert-Jaap Hoekman (NU.nl) , Phillippe Wits (ASR), Ben Woldring (Bencom), Renske Solkesz (Winkelman Van Hessen)

Winnaar van de NU.nl Start-up Award

De award is dit jaar tijdens de Big Improvement Day voor het eerst uitgereikt aan Land Life Company, een Start-up die maatschappelijke bijdrage levert aan de uitdagingen waar Nederland deze dagen mee te maken heeft. Land Life Company heeft een biologisch afbreekbare ‘boomcouveuse’ ontwikkeld die het mogelijk maakt in droge gebieden weer bomen te laten groeien. Hoofdredacteur van NU.nl Gert-Jaap Hoekman reikte de prijs uit in aanwezigheid van ca. 800 beslissers uit overheid en bedrijfsleven. De award is in het leven geroepen ter bevordering van start-ups in Nederland.