Je bent hier:

BID Awards voor Bas van der Veldt, Joop Drechsel en Charles Groenhuijsen

Tijdens een diner voorafgaand aan de 11e editie van de Big Improvement Day zijn maandagavond 15 januari drie BID Awards uitgereikt aan Bas van der Veldt (ceo AFAS Software), Joop Drechsel (ceo Walvis Group) en Charles Groenhuijsen (journalist/publicist/dagvoorzitter).

 

De Big Improvement Day is een jaarlijks evenement waar sinds 2008 de top van de Nederlandse overheid, bedrijfsleven, wetenschap en media elkaar op de derde dinsdag in januari ontmoeten, de krachten bundelen en vernieuwende samenwerkingen aangaan. De Big Improvement Day geeft een jaarlijkse statusupdate van de BV Nederland en heeft als doel een beeld te geven van wat er goed gaat in ons land en wat er door samenwerking allemaal nog beter kan. BID profileert zich als ‘De Meest Positieve Dag van het Jaar’.

 

Bas van der Veldt, Joop Drechsel en Charles Groenhuijsen tonen al jaren grote betrokkenheid bij de Big Improvement Day. Hun enthousiasme en steun hebben ervoor gezorgd dat het positivisme in Nederland verder is gestimuleerd. Tevens hebben ze eraan bijgedragen dat de Big Improvement Day is uitgegroeid tot een uniek platform waar de publieke en private sector daadwerkelijk de handen ineen slaan en met bevlogenheid en lef de toekomst van Nederland vorm geven.

 

De 11e editie van de Big Improvement Day vindt plaats op dinsdag 16 januari 2018 in het AFAS Circustheater in Den Haag. Het thema van deze elfde editie is ‘Succes!’.

 

Big Improvement Day is een initiatief van adviesbureau Winkelman en Van Hessen.