You are here:

Side-sessie: Energy Up

Onze manier van werken is aan het veranderen. De nieuwe generatie heeft behoefte aan vrijheid, betekenis en ontwikkeling in hun baan. Dit brengt uitdagingen met zich mee voor organisaties: hoe trekken we het juiste personeel aan? Hoe binden we onze werknemers op een duurzame manier aan ons bedrijf? En hoe kunnen HR-, IT-, en facilitaire afdelingen op deze veranderingen inspelen? Bedrijven staan hierdoor steeds meer open om te investeren in de lifestyle van hun werknemers. Zij zien dat gezonde werknemers zorgen voor een betere bedrijfsvoering en resultaten. Broer en zus Jochem en Juliette van Hessen spelen hierop in met hun bedrijf Energy Up.

In een van de side-sessies van de Big Improvement Days zullen de founders van Energy Up vertellen over hun methode voor gelukkige en gezonde medewerkers. De Big Improvement Day biedt ieder jaar een podium aan het bedrijfsleven en verschillende overheidsinstanties. Hier tonen zij hun innovaties en lichten zij de positieve ontwikkelingen in Nederland toe. Elk jaar geven we de microfoon aan thought leaders uit diverse branches en organiseren we side-sessies met vernieuwende bedrijven.

Energy Up is twee jaar geleden opgericht door Jochem en Juliette. Beiden geloven dat succes, zowel werk als privé, in sterke mate afhankelijk is van een energieke leefstijl. Dit is volgens hen onlosmakelijk verbonden met voeding, sport, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Beiden zijn altijd actief geweest in de sportwereld en merkten dat deze energieke leefstijl bijdroeg aan hun efficiëntie en effectiviteit op de werkvloer. Met Energy Up willen zij dit delen met heel werkend Nederland door middel van vitaliteitstrajecten voor werknemers en Energizers.  

Bezoekers van BID2019 kunnen deelnemen aan een van deze Energizers: Reboost Your Day. Word meegenomen in een compleet nieuwe ervaring gericht op zelfinzicht, plezier en beweging. Tijdens de Energizer krijg je een koptelefoon op en word je begeleid tijdens een muzikale tour. Jochem en Juliette zorgen er tijdens de sessie voor dat alle vier de gelukshormonen (dopamine, oxytocine, serotonine en endorfine) door je lijf stromen. Dit concept wordt ingezet bij bedrijven om het geluksniveau van werkend Nederland een boost te geven.