You are here:

Ali B wint BID Positivity Award

Ali B heeft de Positivity Award van de Big Improvement Day (BID) gewonnen. Deze award werd uitgereikt tijdens een feestelijk diner aan de vooravond van de 12e editie van de Big Improvement Day die dinsdag 15 januari plaatsvindt in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Ali B is al sinds jaar en dag een vaste podiumgast tijdens dit bekende evenement dat bekend staat als de meest positieve dag van het jaar.

Op maandag 14 januari vond voor de twaalfde keer het traditionele adviesraad- en sprekersdiner plaats in Restaurant Le Cirque van het AFAS Circustheater in Scheveningen. Samen met een aantal bijzondere sprekers, trouwe partners en adviesraadleden van de BID werd vooruitgeblikt op het evenement van de dag erna.

Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de BID Positivity Award aan niemand minder dan Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Deze award werd namens de BID-jury door Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, en Ben Woldring, directeur van Bencom Group, uitgereikt aan de meest positieve persoon van het jaar in Nederland. “Als je Ali tegenkomt, straalt hij warmte uit,” aldus Ralph van Hessen, oprichter van de BID. “Hij brengt mensen op diverse manieren samen en maakt de maatschappij een stukje positiever. Hij behandelt mensen met respect en optimisme.”

Ali B verscheen al meerdere jaren op rij op het BID podium en geldt inmiddels als vaste waarde van de BID. De BID brengt de overheid en het bedrijfsleven samen om innovatie te stimuleren en nieuwe inzichten uit te wisselen. Ook dit jaar stond Ali B weer op het BID podium om de dag op geheel eigen wijze van zijn commentaar te voorzien. Op humoristische toon nam hij diverse onderwerpen op de hak.

BID Redactie

BID Redactie

Dit artikel is zorgvuldig samengesteld door onze redactie.